Как да купя

1. Регистрация

Регистрацията в сайта не е задължително условие, за да можете да пазарувате. При регистрация получавате собствен профил, чрез който ще можете да съхранявате история на вашите поръчки и да проследявате техния статус. Няма да е необходимо да въвеждате всеки път данните си за доставка, по този начин пестите време и ресурс при извършването на поръчки.
Потребителски профил можете да си създадете от линка „регистрация”, разположен във формата за вход в сайта. Ще Ви се зареди формата за попълване на Вашите данни: име, адрес, телефон, e-mail, адрес за доставки, потребителско име и парола. Паролата може да съдържа цифри и букви. След като въведете необходимата информация и кликнете бутон „регистрация” се зарежда Вашият профил. В него ще се съхранява историята на вашите поръчки и доставки.

2. Избор на продукти

За да поръчате желаните от вас продукти, моля разгледайте съдържанието на категориите в магазина. Всеки продукт съдържа описание на продукта, картинка, цена за един брой, поле за указване на бройка, евентуално цвят, размер и др.

3. Добавяне на продуктите в потребителската кошница

След като сте избрали това което желаете да поръчате, укажете първо брой в полето предвидено за количество, след което изберете другите възможни опции като размер, цвят и др. и натиснете бутона „купувам”. След като натиснете бутона „купувам”, за кратко се отваря малък прозорец, който Ви известява, че продукта е добавен в потребителската количка и Ви дава възможност да продължите с избора на продукти или да продължите към финализиране на Вашата поръчка. Можете да добавяте продукти от различни категории в сайта. След като приключите, заявените продукти можете да видите в потребителската си количка.

4. Потребителска количка

До нея се достига когато натиснете върху „Показване на количката” отляво в менюто.

А) Ако нямате регистрация

Ако не сте се регистрирали досега ще видите поръчаните от вас продукти и крайна цена. Можете да правите промени и да изтривате добавени продукти. От бутон „към касата”, се зарежда страница където трябва да изберете опцията „Нови клиенти”. Ще се отвори формата, където да попълните: име, адрес, телефон и e-mail. Полетата са задължителни, за да се установи обратна връзка с Вас. След като попълните необходимата информация, продължете напред. Тук имате възможност да въведете друг адрес за доставка, ако не желаете да го променяте, моля продължете напред. Арена спорт извършва доставките с български куриерски фирми. Продължете напред. На тази стъпка трябва да потвърдите Вашата поръчка. След като потвърдите поръчката си, ние ще се свържем с Вас.

Б) Ако имате създаден профил и сте влезли в него.

Ще видите поръчаните от вас продукти и крайна цена. Можете да правите промени и да изтривате добавени продукти.
За да продължите натиснете бутона „към касата”, където ще видите Вашите данни и адрес за доставка, които ще бъдат заредени автоматично от Вашият профил. Тук имате възможност да въведете друг адрес за доставка, ако не желаете да го променяте, моля продължете напред. Арена спорт извършва доставките с български куриерски фирми. Продължете напред. На тази стъпка трябва да потвърдите Вашата поръчка. След като потвърдите поръчката си, ние ще се свържем с Вас.

5. Потвърждение на поръчката и доставката

Процесът на пазаруване завършва с устното или писмено потвърждение от Ваша страна. След като сте стартирали поръчката от бутон „Потвърждение на поръчката”, очаквайте обаждане от оператор на arenasport.bg.
Без потвърждение от Ваша страна, поръчка не се изпълнява!

6. Промяна или отменяне на поръчката

Ако желаете да промените или откажете Вашата поръчка, моля изпратете номерът на поръчката на адрес sales@jakosport.bg или се обадете на телефон 0887 710454.

При отказ клиента може да върне стоката в 14 дневен срок, чрез наложен платеж до адреса на магазина. Клиента е задължен да заплати куриерската услуга.